English
|
Log ind
Kursussøgning
Studieplanlæggeren
DTU Kursusbasen - Arkiv
Kursuskode
Kursustitel
23011
Fødevareteknologi B
23061
Avancerede metoder til kvalitetsanalyse af levnedsmidler og bio-produkter
23101
Industriel fødevareproduktion i praksis
23102
Fødevaresikkerhed i produktionskæder
23201
Avanceret Mikrobiel Fødevaresikkerhed
23210
Antimikrobiel Resistens og typning af bakterier
23231
Quantitative Microbiological Risk Assessment
23271
Risk analysis in food safety
23301
Praktisk kemisk fødevaresikkerhed
23520
Design af Fødevareproduktionssystemer
23521
Hygiejnisk design af procesudstyr
23522
Reologi af fødevarer og biologiskematerialer
23564
Integreret produktudvikling i levnedsmiddelindustrien
23710
Fødevareproduktion
23711
Fødevareteknologi L
23932
Biologisk Kemi