Practical green extraction and processing technologies | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology |
Januar
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsning, gruppearbejde, laboratorieforsøg, rapportskrivning. | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Mundtlig prøve (70 %) og bedømmelse af rapport (30 %). En rapport pr. gruppe. Individuel, mundtlig prøve baseret på indsendte rapporter om den praktiske laboratorieøvelse: vælg et spørgsmål, forberedelsestid, og forklar en løsning baseret på rapporten, og mere generelle spørgsmål om de teoretiske aspekter. | |
Ingen hjælpemidler :
Alle hjælpemidler kan bruges til at skrive rapporter. Ved eksamen ingen hjælpemidler udover rapporten. | |
7-trins skala , ekstern censur | |
23211/23216/23511/23302 | |
Minimum 4 Maksimum: 16 |
Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
chja@food.dtu.dk | |
Adane Tilahun Getachew (Primær kontaktperson) , Tlf.
(+45) 3588 7017 ,
atige@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |