Practical chemical food analysis | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology |
Januar
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, øvelser, gruppearbejde, laboratoriearbejde og præsentation | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
skriftelig eksamen/rapport (60/40) Eksamens forudsætning: aktivitet under laboratorie øvelser og sikkerhedsanvisninger (første kursusdag) er obligatoriske. | |
Skriftlig eksamen: 2 timer | |
Alle hjælpemidler - uden adgang til internettet | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
23102 , Kendskab til analytisk kemi og kontaminanter i fødevarer en fordel. | |
Minimum 4 Maksimum: 20 |
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
Jens Jørgen Sloth , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
jjsl@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |