Experimental fermentation technology | |
Engelsk | |
5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag |
Juni
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, gruppeopgaver og obligatoriske laboratorieøvelser | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
Bedømmelse af øvelser og rapport(er)
Obligatoriske laboratorieøvelser, der evalueres med godkendt/ikke-godkendt ud fra rapporter. Aktiv deltagelse i kurset samt aflevering af laboratorieøvelser og en endelig rapport er en forudsætning for at bestå kurset. | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
27032 | |
28344 | |
27034.27027/27028/24005/27005 , eller lignende kurser | |
27034.28864 , Kendskab til og forståelse af fundamentale fermenteringsteknologiske processer og bioteknologiske produkter produceret ved hjælp af mikroorganismer. Kendskab til de basale kvantitative elementer, den videnskabelige baggrund og de generelle principper for bioteknologiske processer. | |
Maksimum: 60 |
Jose Luis Martinez Ruiz , Lyngby Campus, Bygning 223, Tlf.
(+45) 4525 2630 , jlmr@dtu.dk | |
27 Institut for Bioteknologi og Biomedicin | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |