| Food Production Engineering Basics | |
| Engelsk | |
| 10 | |
Kandidat Kurset udbydes under tompladsordningen |
| E4 (tirs 13-17, fre 8-12) og E5 (ons 8-17)
Kurset slutter fredag den 14. oktober (uge 41). Undervisning på onsdage er kun i uge 35-38. | |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger og regneøvelser. | |
| [Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
| E4A | |
| Skriftlig eksamen | |
| 4 timer | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , ekstern censur | |
| 23711 | |
| De studerende forventes at være bekendte med de grundlæggende ingeniørmæssige koncepter, herunder matematiske (f. eks. løsning af algebraiske ligninger, ændringer i variabler), fysiske (f.eks densitet, temperature) samt forbrug af regneark. |
|
Brais Martinez Lopez , Lyngby Campus, Bygning 227, Tlf.
(+45) 4525 2962 ,
bramar@food.dtu.dk Mohammad Amin Mohammadifar , Lyngby Campus, Bygning 227, Tlf. (+45) 4525 4922 , moamo@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I
studieplanlæggeren |