| Risk analysis in food safety | |
| Engelsk | |
| 10 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| E4 (tirs 13-17, fre 8-12)
| |
| Campus Lyngby | |
| Se engelsk beskrivelse | |
| 13-uger | |
| E4B | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se engelsk beskrivelse | |
| Alle hjælpemidler - med adgang til internettet | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| Minimum 10 |
|
Håkan Vigre , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
hvig@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |