23272 Risikoanalyse i fødevaresikkerhed

2025/2026

Kursusinformation
Risk analysis in food safety
Engelsk
10
Kandidat
Kurset udbydes som enkeltfag
Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology
Tilvalgskursus (B Eng), Fiskeriteknologi
E4 (tirs 13-17, fre 8-12)
Campus Lyngby
Se engelsk beskrivelse
13-uger
E4B
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se engelsk beskrivelse
Alle hjælpemidler - med adgang til internettet
7-trins skala , intern bedømmelse
Minimum 10
Håkan Vigre , Lyngby Campus, Bygning 204 , hvig@food.dtu.dk
23 Fødevareinstituttet
I studieplanlæggeren
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se engelsk beskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
Kursusindhold
Se engelsk beskrivelse
Litteraturhenvisninger
-
Sidst opdateret
02. maj, 2025