KU322 Yeast Physiology and Applications

2024/2025

Se den engelsk kursusbeskrivelse
Kursusinformation
Yeast Physiology and Applications
Engelsk
7,5
Kandidat
Se den engelske beskrivelse.
Se den engelske beskrivelse.
See course NFOK14002U at University of Copenhagen
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]
Aftales med underviser
Mundtlig eksamen
Se den engelske beskrivelse.
Se den engelsk beskrivelse.
Alle hjælpemidler - uden adgang til internettet :

See course NFOK14002U at University of Copenhagen to confirm.

7-trins skala , intern bedømmelse
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk
Kim Lau Johansen , klj@brewingschool.dk
Henrik Siegumfeldt , siegum@food.ku.dk
23 Fødevareinstituttet
Skandinavisk Bryggeri Højeskole; Københavns Universitet
Hos underviser
Se den engelske bekskrivelse
Se den engelsk beskrivelse.
Overordnede kursusmål
See course NFOK14002U at University of Copenhagen.
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
  • Se den engelsk beskrivelse.
Kursusindhold
Se den danske beskrivlese
Bemærkninger
Se den engelsk beskrivelse.
Sidst opdateret
02. maj, 2024