Food Chemistry | |
Dansk | |
7,5 | |
Diplomingeniør Obligatorisk kursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet |
KU-struktur: Blok 4, skemagruppe A. Praktikske øvelser kan være placeret uden for skemagruppen. | |
Københavns Universitet, Frederiksberg Campus | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Aftales med underviser, Umiddelbart efter Blok 4 | |
Skriftlig eksamen
Alle øvelsesrapporter skal være godkendte for at gå til eksamen. | |
Skriftlig eksamen: 4 timer | |
Alle hjælpemidler - uden adgang til internettet | |
7-trins skala , ekstern censur |
Anoop Kumar Sharma , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7605 ,
aksha@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
https://kurser.ku.dk/course/NFOB14027U/2024-2025 | |
Hos underviser Stud.sekretæren samler tilmeldinger for studerende på fødevaresikkerhed og -kvalitet. Andre skal selv tilmelde sig på KU. |