Philosophy of Food Science | |
Dansk | |
7,5 | |
Diplomingeniør Obligatorisk kursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet |
KU-struktur: Blok 4, skemagruppe B | |
Københavns Universitet, Frederiksberg Campus | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Aftales med underviser, Umiddelbart efter Blok 4 | |
Mundtlig eksamen
Aktiv deltagelse i gruppebaseret projektarbejde samt projektrapport afleveret og godkendt er en forudsætning for at deltage i eksamen. | |
20 minutter | |
7-trins skala , intern bedømmelse |
Anoop Kumar Sharma , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7605 ,
aksha@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
https://kurser.ku.dk/course/lleb10244u/2024-2025 | |
Hos underviser Stud.sekretæren samler tilmeldinger for studerende på fødevaresikkerhed og -kvalitet. Andre skal selv tilmelde sig på KU. |