23F12 Mikrobiologisk fødevaresikkerhed i et globalt perspektiv

2024/2025

Kurset udbydes i lige år (2024, 2026 osv.)
Kursusinformation
Microbial food safety in a global perspective
Engelsk
7,5
Deltidsmaster
Forår
Kurset følger ikke DTU's normale skemastruktur
Online undervisning
E-learning
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]
Aftales med underviser
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Rapport (75%) og mundtlig eksamen (25%)
7-trins skala , intern bedømmelse
Teoretisk viden om basal mikrobiologi og erfaring fra fødevareindustrien
Tine Hald , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf. (+45) 3588 7094 , tiha@food.dtu.dk
Dorte Frees , df@sund.ku.dk
Hanne Ingmer , hi@sund.ku.dk
23 Fødevareinstituttet
Københavns Universitet
I studieplanlæggeren
Overordnede kursusmål
Se engelsk beskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
  • Se engelsk beskrivelse
Kursusindhold
Se engelsk beskrivelse
Sidst opdateret
01. maj, 2024