Chemical Risk Analysis | |
Dansk | |
10 | |
Diplomingeniør Kurset udbydes som enkeltfag Obligatorisk kursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet |
E1A (man 8-12) og Januar
| |
Campus Lyngby | |
Kurset består af en kombination mellem præsentationer af studerende, understøttet af underviserne samt præsentationer af undervisere. I tre ugers perioden udarbejdes en risikoanalyse baseret på en specifik case. | |
13-uger + 3-uger | |
Aftales med underviser, Den første eksamen aftales og afholdes i december. Den anden afholdes sidste dag i 3-ugersperioden. | |
Mundtlig eksamen
To mundtlige eksaminer, en efter 13 ugers perioden og en i slutningen af tre ugers perioden. Den første eksamen vægter 1/3 og den anden eksamen vægter 2/3. Et andet krav er at 3 afleveringsopgaver og tre ugers projektet skal godkendes. Intern censur ved første eksamen og ekstern censur i den anden eksamen. | |
Alle hjælpemidler - uden adgang til internettet | |
7-trins skala , ekstern censur | |
23921 | |
23901.23902.26171.26471. | |
23932.01901.01920.23936.23937.KU307 | |
Minimum 15 Maksimum: 40 |
Anoop Kumar Sharma , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7605 ,
aksha@food.dtu.dk | |
Max Hansen (Primær kontaktperson) , Lyngby Campus, Bygning 201,
Tlf. (+45) 3588 7519 ,
mxha@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |