Chemical food analysis I | |
Dansk | |
5 | |
Diplomingeniør Obligatorisk kursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet Tilvalgskursus (B Eng), Kemi og bioteknik Tilvalgskursus (B Eng), Kemiteknik og International Business |
Juni
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, praktiske øvelser, projektarbejde, poster præsentation og fremlæggelser | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Obligatorisk deltagelse i sikkerhedsintroduktion (1. kursusdag), deltagelse i eksperimentelt arbejde og præsentation af poster med resultater er en forudsætning for adgang til eksamen | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Bedømmelse af en afsluttende rapport (50%) med mundtlig eksamen (50%) | |
Skriftlige hjælpemidler er tilladt | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
26471/23932 , Det anbefales at de studerende har fulgt 23932 Biologisk kemi 26471 Organisk kemi 26174 Laboratoriekursus for diplomingeniører i fødevaresikkerhed og -kvalitet 23901 Grundkursus i fødevareanalyse | |
Minimum 8 Maksimum: 24 |
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
Ditte Baun Hermund , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7614 ,
dbala@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |