Beer brewing and safe food production | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology Tilvalgskursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet |
Juni
Se den engelsk beskrivelse | |
Campus Lyngby | |
Se den engelsk beskrivelse | |
3-uger | |
Sidste dag i 3-ugers perioden | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelsk beskrivelse | |
Se den engelsk beskrivelse | |
Ingen hjælpemidler :
Se den engelsk beskrivelse | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Se den engelsk beskrivelse | |
Maksimum: 32 |
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf.
(+45) 4525 2706 ,
tjho@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren
Se den engelsk beskrivelse
Lodtrækning ved for mange tilmeldte. Fortrinsret for DTU stud. fra kandidatuddannelserne i fødevareteknologi og bioteknologi. |