Food chemistry | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology |
F3A (tirs 8-12)
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, gruppe arbejde, rapport | |
13-uger | |
F3A | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Mundtlig eksamen (60%) baseret på rapport (40%) (Karakter gives som helhedsvurdering); eksamen forudsætning: deltagelse i poster præsentation og mundtlig fremstilling af en videnskabelig artikel, deltagelse i peer evaluering af studerendes posterfremlæggelse | |
Ingen hjælpemidler | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Kursus 26400 eller 26471, eller tilsvarende viden. | |
Minimum 8 Maksimum: 42 |
Katrin Löschner , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
kals@food.dtu.dk | |
Ana Carina Loureiro Mendes (Primær kontaktperson) , Lyngby
Campus, Bygning 202 ,
anac@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |