Risk analysis in food safety | |
Engelsk | |
10 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology Tilvalgskursus (B Eng), Fiskeriteknologi |
E4 (tirs 13-17, fre 8-12)
| |
Campus Lyngby | |
Se engelsk beskrivelse | |
13-uger | |
E4B | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se engelsk beskrivelse | |
Alle hjælpemidler - med adgang til internettet | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Minimum 10 |
Håkan Vigre , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
hvig@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |