23272 Risikoanalyse i fødevaresikkerhed

2024/2025

Kursusinformation
Risk analysis in food safety
Engelsk
10
Kandidat
Kurset udbydes som enkeltfag
Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology
Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology
Tilvalgskursus (B Eng), Fiskeriteknologi
E4 (tirs 13-17, fre 8-12)
Campus Lyngby
Se engelsk beskrivelse
13-uger
E4B
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se engelsk beskrivelse
Alle hjælpemidler - med adgang til internettet
7-trins skala , intern bedømmelse
Minimum 10
Håkan Vigre , Lyngby Campus, Bygning 204 , hvig@food.dtu.dk
23 Fødevareinstituttet
I studieplanlæggeren
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se engelsk beskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
Kursusindhold
Se engelsk beskrivelse
Litteraturhenvisninger
-
Sidst opdateret
02. maj, 2024