General medical microbiology | |
Engelsk | |
5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag Generel retningskompetence (MSc), Bioinformatics and Systems Biology Retningsspecifikt kursus (MSc), Quantitative Biology and Disease Modelling Teknologisk specialisering (MSc), Quantitative Biology and Disease Modelling Tilvalgskursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet Tilvalgskursus (B Eng), Kemi og bioteknik Tilvalgskursus (B Eng), Kemiteknik og International Business |
F1B (tors 13-17)
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, undervisningsvideoer, produktion af patogen fakta-ark, løsning og diskussioner af sygdoms-cases. De studerende laver multiple-choice spørgsmål og en sygdoms-case som gruppeafleveringer. | |
13-uger | |
F1B | |
Skriftlig eksamen
Eksamen tæller 100% af karakteren. | |
Skriftlig eksamen: 4 timer | |
Alle hjælpemidler - uden adgang til internettet | |
7-trins skala , ekstern censur | |
27002/27008 og 27051 , Kendskab til grundlæggende mikrobiologi er en forudsætning. | |
Minimum 20 |
René S. Hendriksen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 6288 ,
rshe@food.dtu.dk | |
Jette Sejer Kjeldgaard (Primær kontaktperson) , Lyngby Campus,
Bygning 204, Tlf. (+45) 3588 6269 ,
jetk@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I
studieplanlæggeren |