Producing new sustainable food ingredients - processes and utilizations | |
Engelsk | |
10 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology Teknologisk specialisering (MSc), Food Technology |
F5A (ons 8-12) og F5B (ons 13-17)
| |
Campus Lyngby | |
Se engelsk version | |
13-uger | |
F5A, F5B | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af opgave(r)
Mundtlig eksamen (50 %) og bedømmelse af den endelige version af posters (50 %), der arbejdes på i løbet af kurset. Individuel bedømmelse baseret på en af de afleverede posters plus svar på generelle spørgsmål til teoretiske aspekter. | |
Max 20 min | |
Ingen hjælpemidler :
Posters, noter, kursus materiale og internet er tilladt | |
7-trins skala , ekstern censur | |
23101 , Kendskab til fødevarekemi anbefales, hvilket kan opnås ved at tage kursus 23302 enten før eller parallelt med dette kursus |
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
suho@food.dtu.dk | |
Ditte Baun Hermund , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7614 ,
dbala@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |