Practical exercises in food fermentation | |
Engelsk | |
5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag Tilvalgskursus (B Eng), Fødevaresikkerhed og -kvalitet Tilvalgskursus (B Eng), Kemi og bioteknik Tilvalgskursus (B Eng), Kemiteknik og International Business |
August
Kurset kræver fysisk tilstedeværelse i hele perioden. | |
Campus Lyngby | |
Lab øvelser, forlæsninger, workshops, gruppe arbejde | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Mundtlig eksam på sidste dag af kursus | |
Mundtlig eksamen
Præsentation af poster (50%). Mundtlig eksamen (50%) | |
Offentliggøres ved kursusstart | |
Alle hjælpemidler - med adgang til internettet | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Har færdiggjort et år af en uddannelse indenfor mikrobiologi, bioteknologi, fødevare teknologi eller lignende. Skal have basal viden om mikrobiologi og kunne arbejde sterilt. | |
Minimum 12 Maksimum: 27 |
Claus Heiner Bang-Berthelsen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
claban@food.dtu.dk | |
Roberto Flore , Lyngby Campus, Bygning DTU Skylab ,
roflo@dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |