Food safety in production chains | |
Engelsk | |
10 | |
Kandidat Generel retningskompetence (MSc), Food Technology Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology |
F2 (man 13-17, tors 8-12)
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, seminar, gruppe opgaver, projektgruppearbejde, gruppefremlæggelser og en rapport. | |
13-uger | |
F2A, F2B | |
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Vurderingen vil være baseret på en skriftlig rapport, der arbejdes og skrives på igennem kurset (50%) og en individuel 4 timers skriftlig eksamen (50%). Begge dele skal bestås med mindst 02 for at bestå eksamen. | |
Skriftlig eksamen: 4 timer | |
Alle hjælpemidler - med adgang til internettet | |
7-trins skala , ekstern censur | |
Minimum 6 Maksimum: 50 |
Tina Beck Hansen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf.
(+45) 3588 7556 ,
TIBHA@food.dtu.dk | |
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |