23102 Fødevaresikkerhed i produktionskæder

2024/2025

Kurset er obligatorisk for kandidatstuderende i Fødevareteknologi
Kursusinformation
Food safety in production chains
Engelsk
10
Kandidat
Generel retningskompetence (MSc), Food Technology
Retningsspecifikt kursus (MSc), Food Technology
F2 (man 13-17, tors 8-12)
Campus Lyngby
Forelæsninger, seminar, gruppe opgaver, projektgruppearbejde, gruppefremlæggelser og en rapport.
13-uger
F2A, F2B
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Vurderingen vil være baseret på en skriftlig rapport, der arbejdes og skrives på igennem kurset (50%) og en individuel 4 timers skriftlig eksamen (50%). Begge dele skal bestås med mindst 02 for at bestå eksamen.
Skriftlig eksamen: 4 timer
Alle hjælpemidler - med adgang til internettet
7-trins skala , ekstern censur
Minimum 6 Maksimum: 50
Tina Beck Hansen , Lyngby Campus, Bygning 204, Tlf. (+45) 3588 7556 , TIBHA@food.dtu.dk
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 , lduo@food.dtu.dk
23 Fødevareinstituttet
I studieplanlæggeren
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
se den engelske version
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
  • se den engelske version
Kursusindhold
se den engelske version
Bemærkninger
se den engelske version
Sidst opdateret
31. juli, 2024