| Laboratory course for Bachelor of Engineering in food safety and quality | |
| Dansk | |
| 2,5 | |
Diplomingeniør Kurset udbydes som enkeltfag |
| E1B (tors 13-17)
| |
| Campus Lyngby | |
| laboratorieøvelser | |
| 13-uger | |
| Ingen eksamen i den ordinære eksamensperiode | |
| Bedømmelse af øvelser og rapport(er)
Aktiv deltagelse i samtlige øvelser er påkrævet for at bestå kurset. Der er ingen reeksamen i kurset, da det er et øvelseskursus. Man skal tilmeldes kurset igen næste gang, det kører, hvis man ikke fuldfører. | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
| 26374.26300 | |
| 26171 , Følges senest samtidigt | |
| Minimum 10 Maksimum: 40 |
|
Jens Øllgaard Duus , Lyngby Campus, Bygning 101 ,
jduus@dtu.dk | |
|
Lene Duedahl-Olesen (Primær kontaktperson) , Lyngby Campus,
Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk | |
| 26 Institut for Kemi | |
23
Fødevareinstituttet | |
I
studieplanlæggeren |