| Practical exercises in food fermentation | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag |
| August
Kurset kræver fysisk tilstedeværelse. | |
| Campus Lyngby | |
| Lab øvelser, forlæsninger, workshops, gruppe arbejde | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Sidste dag(e) i 3-ugersperioden, Mundtlig eksam på sidste dag af kursus | |
| Mundtlig eksamen
Præsentation af poster (50%). Mundtlig eksamen (50%) | |
| Offentliggøres ved kursusstart | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| Har færdiggjort et år af en uddannelse indenfor mikrobiologi, bioteknologi, fødevare teknologi eller lignende. | |
| Maksimum: 25 |
|
Claus Heiner Bang-Berthelsen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
claban@food.dtu.dk | |
|
Roberto Flore , Lyngby Campus, Bygning DTU Skylab ,
roflo@dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |