| Food Chemistry | |
| Dansk | |
| 7,5 | |
Diplomingeniør |
| KU-struktur: Blok 4, skemagruppe A. Praktikske øvelser kan være placeret uden for skemagruppen. | |
Københavns Universitet, Frederiksberg Campus | |
| [Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
| Aftales med underviser, Umiddelbart efter Blok 4 | |
| Skriftlig eksamen
Hjemmeopgave baseret på hele kursets indhold inkl. praktiske øvelser. Alle øvelsesrapporter skal være godkendte for at gå til eksamen. | |
| Skriftlig eksamen: 4 timer | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , ekstern censur |
|
Anoop Kumar Sharma , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7605 ,
aksha@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
| https://kurser.ku.dk/course/nfob14027u | |
Hos underviser Stud.sekretæren samler tilmeldinger for studerende på fødevaresikkerhed og -kvalitet. Andre skal selv tilmelde sig på KU. |