Experimental fermentation technology | |
Engelsk | |
5 | |
Bachelor Kurset udbydes som enkeltfag |
Juni
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, gruppeopgaver og obligatoriske regneøvelser | |
3-uger | |
Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
Bedømmelse af øvelser og rapport(er)
Obligatoriske regneøvelser, der evalueres med godkendt/ikke-godkendt ud fra rapporter eller ved mundtlig eksamination. Aktiv deltagelse i kurset samt godkendelse af øvelser er en forudsætning for at bestå kurset. | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
27032 | |
27944.28344 | |
27034.27027/27028/24005/27005 , eller lignende kurser | |
27034.28864 , Kendskab til og forståelse af fundamentale fermenteringsteknologiske processer og bioteknologiske produkter produceret ved hjælp af mikroorganismer. Kendskab til de basale kvantitative elementer, den videnskabelige baggrund og de generelle principper for bioteknologiske processer. | |
Maksimum: 60 |
José Luis Martinez Ruiz , Lyngby Campus, Bygning 223, Tlf.
(+45) 4525 2630 , jlmr@dtu.dk | |
27 Institut for Bioteknologi og Biomedicin | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |