| Lipid Biochemistry, Technology, Applications and Analysis | |
| Engelsk | |
| 4 | |
Ph.d., Fagligt fokuseret kursus Kurset udbydes som enkeltfag |
| Sommerperiode i lige år (2018, 2020 ...).
Afholdes næste gang: 25.- 29. juni 2018 | |
| Campus Lyngby
For 1 af øvelserne i kurset vil de studerende skulle udføre
øvelsen i Århus (1 1/2 dag) | |
| Fuldtidsdeltagelse med forelæsninger og gruppearbejde/øvelser | |
| [Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
| Bedømmelse af øvelser
Præsentation af resultater fra øvelse plus teori bagved | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
| Minimum 8 Maksimum: 16 |
| Zheng Guo , guo@eng.au.dk Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 , chja@food.dtu.dk Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 , lduo@food.dtu.dk Jette Jakobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 , jeja@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
Århus Universitet Københavns Universitet | |
Hos underviser
1. maj 2018
Tilmelding sker pr. e-mail til Charlotte Jacobsen, DTU Fødevareinstituttet: chja@food.dtu.dk |