Advanced course in use of dietary assessment methods in nutritional research | |
Dansk | |
7,5 | |
Bachelor |
August
5/8 2019 - 30/8 2019 | |
Campus Lyngby | |
Forelæsning, øvelse, projekt og case. | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
De sidste to dage i perioden. | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Samlet bedømmelse. | |
60 minutter, heraf 45 minutter gruppefremlæggelse af projektrapport og caserapport og 15 minutter individuel eksamination. | |
:
For reeksamen gælder følgende: Som ordinær eksamen, men ingen vejledning i forbindelse med udarbejdelse af rapporterne. | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
23734 | |
23734. 23735 | |
Kurser inden for områderne ernæring (fx 23732 på DTU eller NNEB16000U på KU) og statistik (fx 02402 på DTU eller NFOB15005U på KU) eller dertil svarende viden, færdigheder og kompetencer. Kendskab til Excel eller lignende software. | |
Maksimum: 25 |
Marianne Uhre Jakobsen , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7595 ,
muja@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren Studerende fra KU skal tilmelde sig via SCIENCE. |