Use of dietary assessment methods in nutritional research | |
Dansk | |
5 | |
Bachelor |
August
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsning, øvelse og projekt. | |
3-uger | |
De sidste to dage i perioden. | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Samlet bedømmelse. | |
40 minutter, heraf 30 minutter gruppefremlæggelse af rapport og 10 minutter individuel eksamination. | |
:
For reeksamen gælder følgende: Som ordinær eksamen, men ingen vejledning i forbindelse med udarbejdelse af rapporten. | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
23733 | |
23733. 23736 | |
Kurser inden for områderne ernæring (fx 23732 på DTU eller NNEB16000U på KU) og statistik (fx 02402 på DTU eller NFOB15005U på KU) eller dertil svarende viden, færdigheder og kompetencer. Kendskab til Excel eller lignende software. | |
Maksimum: 15 |
Marianne Uhre Jakobsen , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7595 ,
muja@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren
Eventuel eftertilmelding til dette kursus åbner først 3.
juni |