| Development of innovative future food: Ecotrophelia and Blue Dot course | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| F1A (man 8-12)
E1A (man 8-12) Se den engelske beskrivelse | |
| Campus Lyngby | |
| Making food prototypes, lectures, self study, practical and project work | |
| 13-uger | |
| F1A, E1A | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
En projektrapport (50 %) og en mundtlig fremlæggelse (50%). En karakter for hele kursus (helhedsvurdering). | |
| Skriftlige hjælpemidler er tilladt | |
| bestået/ikke bestået , intern bedømmelse | |
| 23101. 23564. 23531. 23532 , See the English description. | |
| Minimum 5 |
|
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf.
(+45) 4525 2706 ,
tjho@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |