23532 Ølbrygning og egenkontrol kursus

2018/2019

Introductory practical course in beer brewing and HACCP based safe food production.
Kursusinformation
Beer brewing and safe food production
Engelsk
5
Kandidat
Kurset udbydes som enkeltfag
Juni
Se den engelsk beskrivelse
Campus Lyngby
Se den engelsk beskrivelse
3-uger
Sidste dag i 3-ugers perioden
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelsk beskrivelse
Se den engelsk beskrivelse
Uden hjælpemidler :

Se den engelsk beskrivelse

7-trins skala , intern bedømmelse
Se den engelsk beskrivelse
Minimum 5 Maksimum: 34
Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk

23 Fødevareinstituttet
I studieplanlæggeren
Se den engelsk beskrivelse
Lodtrækning ved for mange tilmeldte. Fortrinsret for DTU stud. fra kandidatuddannelserne i fødevareteknologi og bioteknologi.
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk
Overordnede kursusmål
Se den engelsk beskrivelse
Læringsmål
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
Kursusindhold
Se den engelsk beskrivelse
Litteraturhenvisninger
Se den engelsk beskrivelse
Bemærkninger
Se den engelsk beskrivelse.
Sidst opdateret
18. juni, 2018