| Food chemistry | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
| F3A (tirs 8-12)
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsninger, gruppe arbejde, rapport | |
| 13-uger | |
| F3A | |
| Mundtlig eksamen
Mundtlig eksamen (60%) baseret på rapport (40%) | |
| Uden hjælpemidler | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| 23932/ 27002 | |
| Minimum 8 |
|
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk Katrin Löschner , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf. (+45) 3588 7029 , kals@food.dtu.dk Ana Carina Loureiro Mendes , Lyngby Campus, Bygning 202 , anac@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |