Practical chemical food analysis | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
Januar
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, øvelser, gruppearbejde og præsentationer | |
3-uger | |
Umiddelbart efter undervisningen (3-ugers-kursus), Sidste dag i tre-ugersperioden | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
mundtlig eksamen/rapport (50/50), aktivitet under øvelser kræves for eksamensdeltagelse | |
20 min | |
Uden hjælpemidler | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
23102 , Kendskab til analytisk kemi og kontaminanter i fødevarer en fordel. | |
Minimum 4 Maksimum: 16 |
Lene Duedahl-Olesen , Lyngby Campus, Bygning 201 ,
lduo@food.dtu.dk Jens Jørgen Sloth , Lyngby Campus, Bygning 201 , jjsl@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |