Producing new sustainable food ingredients- processes and utilizations | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
F5A (ons 8-12)
| |
Campus Lyngby | |
Forelæsninger, arbejde parvis i forbindelse med udarbejdelse af posters, præsentation af posters og feedback til medstuderende | |
13-uger | |
F5A | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af opgave(r)
Mundtlig eksamen (50 %) og bedømmelse af posters (50 %). 5 posters skal afleveres. Individuel bedømmelse baseret på en af de afleverede posters plus svar på generelle spørgsmål til teoretiske aspekter. | |
20 min | |
Alle hjælpemidler er tilladt :
Posters, noter, kursus materiale og internet er tilladt | |
7-trins skala , ekstern censur | |
23101 , Kendskab til fødevarekemi anbefales, hvilket kan opnås ved at tage kursus 23302 enten før eller parallelt med dette kursus | |
Minimum 8 |
Susan Løvstad Holdt , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
suho@food.dtu.dk Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 , chja@food.dtu.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |