Aquatic food supply chain management, environment and resources | |
Engelsk | |
7,5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
Efterår
| |
Campus Lyngby | |
Se engelsk kursusbeskrivelse | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Aftales med underviser, Instituttet afholder selv eksamen | |
Bedømmelse af opgave(r)/rapport(er)
Group papers 20%, Position papers 40%, Paper and presentations (thesis 40%.) | |
Alle hjælpemidler er tilladt | |
7-trins skala , ekstern censur |
María Guðjónsdóttir ,
mariagu@hi.is Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 , chja@food.dtu.dk Guðrún Ólafsdóttir , go@hi.is | |
23 Fødevareinstituttet | |
University of Iceland | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |