Aquatic food processing and technology | |
Engelsk | |
7,5 | |
Kandidat Kurset udbydes som enkeltfag |
Efterår
Question & Answers session Thursdays at 14-15. | |
Campus Lyngby | |
13 week course with e-learning based lectures, exercises, project work. | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Aftales med underviser, Instituttet afholder selv eksamen 10. december 2018 kl. 9-12 (foreløbig dato, ændringer kan forekomme) | |
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Written exam 60% and project thesis 40% | |
3 timer | |
Uden hjælpemidler | |
7-trins skala , ekstern censur |
Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
chja@food.dtu.dk Turid Rustad , turid.rustad@ntnu.no | |
23 Fødevareinstituttet | |
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |