| A Taste of Toxicology! Chemicals and Health | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat Kurset udbydes under tompladsordningen |
| Januar
| |
Kurset afholdes på Fødevareinstituttet i
Mørkhøj | |
| Forelæsninger og projekt arbejde. Belastning mellem forelæsninger og projekt arbejde er 30:70. Gruppedannelse og opstart af projekt arbejdet foregår den første dag. Studerende vil ikke kunne starte på kurset efter 12:00 dag to. | |
| 3-uger | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Mundtlig eksamen tæller 100%, men rapporter skal beståes for at kunne deltage i den mundtlige eksamen. Deltagelse i projektfremlæggelse er også en forudsætning for at deltage i eksamen. | |
| Maksimum 30 minutter | |
| Alle hjælpemidler er tilladt | |
| 7-trins skala , intern bedømmelse | |
| Minimum 10 Maksimum: 30 |
|
Anoop Kumar Sharma , Lyngby Campus, Bygning 201, Tlf.
(+45) 3588 7605 ,
aksha@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |