Entrepreneurship in Food and Bio Engineering | |
Engelsk | |
5 | |
Kandidat Kurset udbydes under tompladsordningen |
August
Se den engelske beskrivelse | |
Campus Lyngby
Se den engelske beskrivelse | |
Se den engelsk beskrivelse | |
3-uger | |
Aftales med underviser, Se den engelske beskrivelse | |
Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Se den engelske beskrivelse | |
Oral exam, 20 min | |
Uden hjælpemidler :
Se den engelske beskrivelse | |
7-trins skala , intern bedømmelse | |
Ingen | |
Ingen | |
Se den engelsk beskrivelse Ingen | |
Minimum 5 |
Dorte Wiene , Bygning xx ,
dorwien@food.dtu.dk Timothy John Hobley , Lyngby Campus, Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk Nanna Viereck , nav@food.ku.dk | |
23 Fødevareinstituttet | |
Københavns Universitet | |
I studieplanlæggeren
15th of June for non DTU students via e-mail to course responsible
Students from Copenhagen Uni should enrol for the course at DTU. Private persons and from industry are welcome. | |
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |