Aquatic Food Processing and Technology | |
Engelsk | |
7,5 | |
Kandidat Kurset udbydes under tompladsordningen |
Efterår
| |
Campus Lyngby | |
Se engelske kursusbeskrivelse | |
[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur] | |
Aftales med underviser, Instituttet afholder selv eksamen | |
Skriftlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Written exam 60% and project thesis 40% | |
3 timer | |
Uden hjælpemidler | |
7-trins skala , ekstern censur |
Charlotte Jacobsen , Lyngby Campus, Bygning 204 ,
chja@food.dtu.dk Turid Rustad , turid.rustad@biotech.ntnu.no | |
23 Fødevareinstituttet | |
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet | |
I studieplanlæggeren | |
Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |