2014/2015

23532 Øl brygning og egenkontrol sommer kursus

Introductory course in beer brewing and HACCP based food production

Engelsk titel:

Beer brewing and quality control summer course

Sprog:

Point( ECTS )

5

Kursustype:

Kandidat
Bachelor
 

Skemaplacering:

Juli
Se den engelsk beskrivelse

Undervisningens placering:

Campus Lyngby

Undervisningsform:

Se den engelsk beskrivelse

Kursets varighed:

3-uger

Eksamensplacering:

Aftales med underviser

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Obligatoriske forudsætninger:

Deltagerbegrænsning:

Minimum 5 Maksimum: 34

Overordnede kursusmål:

Se den engelsk beskrivelse

Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse
  • Se den engelsk beskrivelse

Kursusindhold:

Se den engelsk beskrivelse

Litteraturhenvisninger:

Se den engelsk beskrivelse

Bemærkninger:

Se den engelsk beskrivelse.

Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk

Kursusansvarlig:

Timothy John Hobley , Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk
Mhairi Workman , Bygning 223, Tlf. (+45) 4525 2700 , mwo@bio.dtu.dk

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Deltagende institut:

27 Institut for Systembiologi

Tilmelding:

I CampusNet
Se den engelsk beskrivelse
Se den engelsk beskrivelse
Sidst opdateret: 22. april, 2015