Aftales med underviser, Se den engelske
beskrivelse
Evalueringsform:
Eksamens varighed:
Hjælpemidler:
Bedømmelsesform:
Pointspærring:
Obligatoriske forudsætninger:
Anbefalede forudsætninger:
Deltagerbegrænsning:
Minimum 5 Maksimum: 80
Overordnede kursusmål:
Se den engelske beskrivelse
Læringsmål:
En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
Clarify the special entrepreneurial challenges in the food
sector
Identify and describe business opportunities within the food
sector
Develop business models
Develop business ideas
Create a business plan
Analyse markets for new food related ideas
Prepare a business plan and defend it in an oral
presentation
Write a report in the form of a business plan for the case
story developed, identifing possibilites for further
development
Work effectively in a group, utilising the different
competencies of the members
Investigate consumer preferences.
Pitch a business case to stakeholders and potential
investors
Kursusindhold:
Se den engelske beskrivelse
Litteraturhenvisninger:
Se den engelsk beskrivelse
Bemærkninger:
Se den engelske beskrivelse
Mulighed for GRØN DYST deltagelse:
Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller
forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om
bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på
http://www.groendyst.dtu.dk