2014/2015

23531 Entrepreneurship in Food - summer school

Se den engelske beskrivelse

Engelsk titel:

Entrepreneurship in Food - summer school

Sprog:

Point( ECTS )

5

Kursustype:

Kandidat
Bachelor
 

Skemaplacering:

Sommerkursus
Se den engelske beskrivelse

Undervisningens placering:

Campus Lyngby
Se den engelske beskrivelse

Undervisningsform:

Se den engelsk beskrivelse

Kursets varighed:

3-uger

Eksamensplacering:

Aftales med underviser, Se den engelske beskrivelse

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Pointspærring:

Obligatoriske forudsætninger:

Anbefalede forudsætninger:

Deltagerbegrænsning:

Minimum 5 Maksimum: 80

Overordnede kursusmål:

Se den engelske beskrivelse

Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Clarify the special entrepreneurial challenges in the food sector
  • Identify and describe business opportunities within the food sector
  • Develop business models
  • Develop business ideas
  • Create a business plan
  • Analyse markets for new food related ideas
  • Prepare a business plan and defend it in an oral presentation
  • Write a report in the form of a business plan for the case story developed, identifing possibilites for further development
  • Work effectively in a group, utilising the different competencies of the members
  • Investigate consumer preferences.
  • Pitch a business case to stakeholders and potential investors

Kursusindhold:

Se den engelske beskrivelse

Litteraturhenvisninger:

Se den engelsk beskrivelse

Bemærkninger:

Se den engelske beskrivelse

Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk

Kursusansvarlig:

Timothy John Hobley , Bygning 222, Tlf. (+45) 4525 2706 , tjho@food.dtu.dk
Caroline P. Baron , Bygning 221, Tlf. (+45) 4525 4919 , carba@food.dtu.dk
Lars Bogø Jensen , Bygning D , lboj@food.dtu.dk
Dorte Wiene , dorte@wiene.net
Nanna Viereck , nav@food.ku.dk

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Ekstern samarbejdsinstitution:

Københavns Universitet og CBS

Tilmelding:

I CampusNet
15th of May
Private persons or those from industry are welcome, please contact a course responsible for more info
Sidst opdateret: 22. april, 2015