2013/2014

23501 Biologisk kvalitet – forøget fødevarekvalitet fra en biologisk vinkel

Engelsk titel:

Biological quality – improving food quality from the biological perspective

Sprog:

Point( ECTS )

5

Kursustype:

Kandidat
Kurset udbydes under åben uddannelse
 

Skemaplacering:

E2B (tors 8-12)

Undervisningens placering:

Campus Lyngby

Undervisningsform:

Forelæsninger, gruppearbejde, praktiske øvelser, projekt arbejde og rapport skrivning

Kursets varighed:

13-uger

Eksamensplacering:

E2B

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Deltagerbegrænsning:

Minimum 4 Maksimum: 24

Overordnede kursusmål:

Se engelsk version

Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version
  • Se engelsk version

Kursusindhold:

Se engelsk version

Bemærkninger:

Se engelsk version

Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk

Kursusansvarlig:

Michael Engelbrecht Nielsen , Lyngby Campus, Bygning F, rum 215, Tlf. (+45) 4525 4906 , mice@food.dtu.dk
Tune Wulff , Bygning 221, rum xx , tuwu@food.dtu.dk
Lars Birger Nielsen (Bisserup Havbrug) , ac.lb@mail.dk
Niels Hartshøj Hjermitslev , nhh@biomar.dk

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Tilmelding:

I CampusNet
Sidst opdateret: 30. april, 2013