2013/2014

23152 Aquatic Food Processing and Technology

Kurset er E-learning baseret

Engelsk titel:

Aquatic Food Processing and Technology

Sprog:

Point( ECTS )

7,5

Kursustype:

Kandidat
Kurset udbydes under åben uddannelse
 

Skemaplacering:

Efterår

Undervisningens placering:

Campus Lyngby

Undervisningsform:

Se engelske kursusbeskrivelse

Kursets varighed:

[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]

Eksamensplacering:

Særlig dag, Særlig dag, Instituttet afholder selv eksamen

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Overordnede kursusmål:

Se engelsk kursusbeskrivelse

Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse
  • Se engelske kursusbeskrivelse

Kursusindhold:

Se engelske kursusbeskrivelse

Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk

Kursusansvarlig:

Caroline P. Baron , Bygning 221, rum 250, Tlf. (+45) 4525 4919 , carba@food.dtu.dk
Turid Rustad , turid.rustad@biotech.ntnu.no

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Ekstern samarbejdsinstitution:

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Tilmelding:

I CampusNet
Sidst opdateret: 10. juli, 2013