2013/2014

23151 Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture

Dette kursus er obligatorisk for kandidatuddannelsen Aquatic Food Production – Safety and Quality (AQFood). Kurset er E-learning baseret

Engelsk titel:

Aquatic Food Primary Production: Fishery and Aquaculture

Sprog:

Point( ECTS )

7,5

Kursustype:

Kandidat
Kurset udbydes under åben uddannelse
 

Skemaplacering:

Efterår

Undervisningens placering:

Campus Lyngby

Undervisningsform:

Se engelske kursusbeskrivelse

Kursets varighed:

[Kurset følger ikke DTUs normale skemastruktur]

Eksamensplacering:

Særlig dag, Særlig dag, Instituttet afholder selv eksamen

Evalueringsform:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Overordnede kursusmål:

Se engelsk kursusbeskrivelse

Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse
  • Se engelsk kursusbeskrivelse

Kursusindhold:

Se engelsk kursusbeskrivelse

Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk

Kursusansvarlig:

Michael Engelbrecht Nielsen , Lyngby Campus, Bygning F, rum 215, Tlf. (+45) 4525 4906 , mice@food.dtu.dk
Odd-Ivar Lekang , odd-ivar.lekang@umb.no

Institut:

23 Fødevareinstituttet

Ekstern samarbejdsinstitution:

Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB)

Tilmelding:

I CampusNet
Sidst opdateret: 10. juli, 2013