2011/2012

27416 Fermenteringsprocesser (webbaseret kursus)

Kurset udbydes i E11.

Engelsk titel: 


Fermentation processes (web based course)

Sprog:


Point (ECTS )


5

Kursustype:   

Civil- Videregående Kursus
Kurset udbydes under åben uddannelse


Skemaplacering:

E5A
Kurset udbydes i E11.
 

Undervisningsform:

Venligst se engelsk version

Kursets varighed:

13-uger

Eksamensplacering:

E5A,   F5A 

Evalueringsform:

Eksamens varighed:

Hjælpemidler:

Bedømmelsesform:

Tidligere kursus:

27414

Pointspærring:

Faglige forudsætninger:

,

Deltagerbegrænsning:

Minimum  5, Maksimum:  40
 

Overordnede kursusmål:

Venligst se engelsk version


Læringsmål:

En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne:
  • Venligst se engelsk version

Kursusindhold:

Venligst se engelsk version


Bemærkninger:

Remarks to type of assessment:
Written examination is to be conducted online and submitted online, presence at the University is not needed. Exercises are to be submitted online. The course is evaluated as a whole.


Mulighed for GRØN DYST deltagelse:

Kontakt underviseren for information om hvorvidt dette kursus giver den studerende mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk/kursustilmelding.aspx


Kursusansvarlig:

Jette Thykær, 223, 234, (+45) 5255 2684, jt@bio.dtu.dk  
Timothy John Hobley, 221, 258, (+45) 4525 2706, tjho@food.dtu.dk  

Institut:

27 Institut for Systembiologi

Deltagende institut:

23 Fødevareinstituttet

Tilmelding:

I CampusNet
(se bemærkninger)
Sidst opdateret: 2. marts, 2012