2008/2009
27335 Functionality of nutrients and food supplements in disease prevention and novel food development |
|
Engelsk titel:
| Functionality of nutrients and food supplements in disease prevention and novel food development | Sprog:
| | | | Kursustype:
| Civil- Videregående Kursus
| Kurset udbydes under åben uddannelse |
| | |
| Skemaplacering:
| E3A
| Undervisningsform: | Forelæsninger, gruppeøvelser | Kursets varighed:
| 13-uger | Eksamensplacering:
| E3A,
F3A
| Evalueringsform:
| | Eksamens varighed:
| | Hjælpemidler:
| | Bedømmelsesform: | | Faglige forudsætninger: | | Ønskelige forudsætninger: | |
| Overordnede kursusmål:
| Se den engelske version |
| Læringsmål: | En studerende, der fuldt ud har opfyldt kursets mål, vil kunne: | | Kursusindhold:
| Se den engelske version |
| Kursusansvarlig:
| , 224, 230, (+45) 4525 2753,
| Institut:
| 27 Institut for Systembiologi | Tilmelding:
| I CampusNet |
|
|
Sidst opdateret:
27. maj, 2008 |