2002/2003

11799 Eksamensprojekt

Engelsk titel: 


Thesis Project

Sprog:


Point (ECTS )

  20

Kursustype:   

Kursus for diplomingeniørstuderende- Bygning
 


Skemaplacering:


efter aftale med læreren Skal svare til 3 skemagrupper samt 3-ugers perioden.


 

Undervisningsform:

Projektarbejde i 2 personers gruppe.

Kursets varighed:

13-uger

Evalueringsform:

Bedømmelsesform:

Faglige forudsætninger:

Overordnede kursusmål:

Eksamensprojektet har som formål at give den studerende mulighed for at løse en større samlet ingeniøropgave som dokumentation for, at der er opnået den modenhed og det overblik over stoffet, der må forlanges af en kandidat. Den studerende skal selvstændigt planlægge og gennemføre denne opgave - og herunder redegøre skriftligt og mundtligt for det udførte arbejde.


Kursusindhold:

Et omfattende problemkompleks skal behandles ingeniørmæssigt. Arbejdet kan enten bestå af en dybtgående behandling af et specifikt emne (ofte berørt i undervisningen) eller i behandling af et bredere problemkompleks, der berører flere emner eller flere fagområder. Aktiviteter, der kan indgå i et afgangsprojekt, er: Litteraturstudium, laboratorieundersøgelser, projektering, produktionsplanlægning, anvendelse af edb-metoder samt teoretiske studier.
Resultaterne af et eksamensprojekt vil som regel indgå i instituttets videnopbygning og dermed være af blivende værdi. Dokumentationen af det udførte arbejde vil normalt bestå af dels en hovedrapport, der i alle detaljer redegør for projektet, og dels en eller flere rapporter med dokumentation, bilag, tegninger etc. Derudover kan der evt. afleveres en referatrapport fx af form og omfang som en tidsskriftartikel, der beskriver formål, hovedlinier samt de opnåede resultater


Bemærkninger:

Den studerende kan maksimalt være tilmeldt 2 andre kurser sideløbende med eksamensprojektet.

Fra efteråret 2001 er omfanget 20 point (det har tidligere været 15)


Kursusansvarlig:

Gunnar Bagge, 119, 159, (+45) 4525 5076, gb@byg.dtu.dk  

Institut:

11 BYG.DTU
Sidst opdateret: 17. marts, 2003