| Practical green extraction and processing technologies | |
| Engelsk | |
| 5 | |
Kandidat |
| Januar
| |
| Campus Lyngby | |
| Forelæsning, gruppearbejde, laboratorieforsøg, rapportskrivning. | |
| 3-uger | |
| Sidste dag(e) i 3-ugersperioden | |
| Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)
Mundtlig prøve (70 %) og bedømmelse af rapport (30 %). En rapport pr. gruppe. Individuel, mundtlig prøve baseret på indsendte rapporter om den praktiske laboratorieøvelse: vælg et spørgsmål, forberedelsestid, og forklar en løsning baseret på rapporten, og mere generelle spørgsmål om de teoretiske aspekter. | |
| Ingen hjælpemidler :
Alle hjælpemidler kan bruges til at skrive rapporter. Ved eksamen ingen hjælpemidler udover rapporten. | |
| 7-trins skala , ekstern censur | |
| 23211/23216/23511/23302 | |
| Minimum 4 Maksimum: 16 |
|
Adane Tilahun Getachew , Tlf. (+45) 3588 7017 ,
atige@food.dtu.dk | |
|
Lucas Sales Queiroz , Lyngby Campus, Bygning 227 ,
lusaqu@food.dtu.dk | |
| 23 Fødevareinstituttet | |
I studieplanlæggeren | |
| Dette kursus giver den studerende en mulighed for at lave eller forberede et projekt som kan deltage i DTUs studenterkonference om bæredygtighed, klimateknologi og miljø (GRØN DYST). Se mere på http://www.groendyst.dtu.dk |